13. března 2015

Jarní soutěž s Fragmentem!


A bylo jaro. Všecko, všecko kvetlo, a ty včely tolik bzučely, a ta tráva byla taková veliká, a ta rosa jako granáty, a ti ptáčci tolik zpívali, a..
Na to si budeme muset sice ještě chvilku počkat, ale když ono bylo minulý týden tak nádherně (krom pátku ráno, když člověk vyleze před barák a na zemi tam polehává to bílý studený)! Vážně už se těším na jaro. A nejspíš je nás víc. Tak proč si to čekání nezpříjemnit nějakou tou pěkně jarní soutěží? :-)



Tak. A je to. Vítám vás u mé historicky první soutěže!
Jelikož jsem v tomhle směru ještě zelenáč, omluvte prosím nějaké ty nedokonalosti. Však i hovno má své mouchy.. :-D

Každopádně jsem zplodila následující..
  • soutěž trvá od pátku 13. března do úterý 31. března 2015
  • soutěž je určena pro všechny s českou zasílací adresou
  • soutěž je rozdělena do dvou částí/kategorií
  • je na vás, jestli se zapojíte do obou částí nebo jen do jedné
  • výhry do soutěže věnovalo Nakladatelství Fragment

I. část - vyplňujeme formulář
Náplní první části je pouhé vyplnění soutěžního formuláře. 
Výherce bude vylosován 1. dubna 2015 prostřednictvím Random.org. 
A výhra? Možná jste už někteří poznali podle "loga" soutěže. Každopádně k jaru mi neodmyslitelně patří probouzející se příroda, rozkvetlé stromy, procházky, pikniky, stanování... Proto..

Ursula Poznanski - Saeculum



II. část - Fragment v jarním duchu (na fotce)
Náplň druhé části je kreativnějšího rázu. Cílem bude fotka v jarním duchu se spojitostí s Nakladatelstvím Fragment. Můžete buďto vyfotit jakoukoli knihu z Fragmentu v jarním duchu (např. venku v přírodě) nebo vytvořit nějakým způsobem logo či název Fragmentu v jarním duchu (třeba namalovat logo Fragmentu na kámen a ten poté vyfotit u rozkvetlých květin). Chápete? :-D
Následně budou 1. dubna 2015 všechny fotografie umístěny na Facebook, kde proběhne hlasování. Fotka s nejvíce získanými "lajky" získá knihu - ideální pro odpočinkové čtení na sluníčku a pro zlepšení nálady po ponuré zimě..
EDIT: Zjistila jsem, že jsem vám vůbec nenapsala, kam máte soutěžní fotografie zasílat :-D. Takže buďto můžete formou zprávy na Facebooku nebo na hankagrosaftova(zavinac)seznam.cz ;-)

Kateřina Petrusová - Pekáč buchet


A to je vše! Doufám, že se vám soutěž i výhry líbí a že se vás zapojí co nejvíce. Moc se těším na vaše odpovědi i soutěžní fotky! Pokud máte jakýkoli dotaz, ptejte se! Moc vám děkuji za zapojení se, za podporu a Nakladatelství Fragment za poskytnuté úžasné výhry! :-)

EDIT 16.3.2015: Pozor, to není VŠE!! Aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se, že do soutěže přidáme ještě jednu knihu.. Řekněme jedno (čerstvé) překvapení, když už je toho šestnáctého.. ;-) :3
Ať už naší horké kartě budeme říkat Žolík nebo třeba Zlatý bludišťák, od teď je ve hře jedna krásná novinka s krásnou fialkovou obálkou, už tušíte? :-)

Ale nejdůležitější je, jak tuhle krásku získat? Jednoduše! Stačí se zapojit do soutěže. Ať už do první (formulářové) části nebo druhé (fotografické) nebo obojí! Automaticky tak postupujete do slosovací části o speciální výhru (pokud se zapojíte do obou částí, do slosování se zařazujete rovnou DVAKRÁT), a tou je...

Rick Riordan - Bohové Olympu: Krev polobohů


2 komentáře:

  1. Omlouvám se, ale nezúčastním se... obě knihy už doma mám, takže bych potencionálnímu výherci ukradla možnost tu cenu vyhrát, přitom by o ni měl větší zájem, než-li já. Kdyby to ale byla literární soutěž, neváhala bych zaslat povídku i navzdory tomu, že obě knihy mám. :) Každopádně ti držím palce - a přeji ti hodně štěstí -, aby se do soutěže přihlásilo co nejvíc lidí. :)

    - Terka M., mikulovatereza.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za soutěž, máš nádherné výhry :)

    OdpovědětVymazat